Örményország Madártávlatból

Ismét egy utazás nélküli utazásra hívjuk el olvasóinkat. Ezúttal olyan honlapra hívjuk fel a figyelmet, ahol drónnal felvett rövid videókat lehet megtekinteni. Az oldalon szinte minden országról vannak videók, de most minket leginkább a látványos Örményországi felvételek érdekelnek. 
A videók ide kattintva megtekinthetők.

Senki sem mondhatja, hogy Örményország ne lenne ideális ahhoz, hogy madártávlatból gyönyörű és vadregényes felvételekkel lehessen elámítani a nézőket. Sziklás tájak, magas hegyek és a rajtuk megbúvó ősi kolostorok mind lélegzetelállító videókat eredményeznek.

Megnézhetjük többek között Kor Virapot, a Szeván tavat, tatevet, Jerevánt vagy Noravank templomait, de Garnit vagy az Ecsmiadzin katedrálist is megtekinthetjük a magasból. 

A látványos természeti filmeken kívül találhatunk néhány városi életet bemutató videót is, valamint néhány látványos felvételt, ahol örmény néptáncokat mutatnak be. Bár egy-egy videó csupán pár perces, összességében szerezhetnek számunkra egy kellemes félórát, amikor otthonunkban ülve tudunk elrepülni Örményországba. És hogyha megnéztük az összes örmény videót, akkor rákereshetünk kedvenc álom-nyaralásunk helyszínére, és máris kész a karantén-kikapcsolódás.